Shows

zomer 2015

12-09-2015 Belgium Clubmatch Leonberger :

Maud van 't Drongengoedbos behaalt de 1e plaats in de Fokkerklas teven.  Marronne van 't Drongengoedbos behaalt de 4e plaats in de kampioensklas teven

Dank aan keurmeester Mevr.I.ARTSOE.

Onze Marronne wordt ook gevierd als BELGISCH JEUGDKAMPIOEN en PRINCESS of the RING 2014

29-08-2015 DOGSHOW LUXEMBURG :

Maud en Marronne van 't Drongengoedbos worden CHAMPION de LUXEMBOURG.

Dank aan keurmeester Dhr. Nenad DAVIDOVIC.

 

Zomer vakantie

03-08-2014 Lovaniumtrofee :
Marronne van 't Drongengoedbos behaalt de 1e plaats met een uitmuntend in de Jeugdklas en wordt beste jeugdhond. Dank aan keurmeester M.Muldoon. Daarna wordt ze ook nog geselecteerd in de erering waarvoor onze dank aan M.Davidovic.
Hiermee wint ze voor de derde maal in de Jeugdklas en wordt zo net als haar zus MAUD, BELGISCH JEUGDKAMPIOEN. We zijn trots op de zusjes!

19-07-2014 Golden Dog Trophy :
Marronne van 't Drongengoedbos behaalt de 1e plaats met een uitmuntend in de Jeugdklas. Dank aan keurmeester Mrs.L.De Ridder.

Onze dochter Elise wordt BEST SHOW HANDLER SATURDAY, GOLDEN LEAD WINNER 2014. Dank aan keurmeesters Mrs.P.Van Sande, M.R.Dictus en M.V.Lobakin.

Lokerse Winner

Marronne van 't Drongengoedbos behaalt een uitmuntend in de Jeugdklas en wordt 1e geplaatst.
Mister Gust van 't Drongengoedbos neemt voor het eerst deel aan show, behaalt in de Jeugdklas een zeer goed en wordt 4e geplaatst.

Grote Prijs van Limburg

Maud en Marronne van 't Drongengoedbos behalen beiden een uitmuntend in de Jeugdklas.
Maud wordt 1e geplaatst. Hiermee wint ze voor de derde maal in de Jeugdklas en wordt zo Belgisch Jeugdkampioen. We zijn trots op haar!
Marronne wordt 2e geplaatst.

K.V.N.SHOW der HOPSTREEK

Bij de reutjes behaalt Miel van 't Drongengoedbos een "uitmuntend" in de jeugdklas. Hij wordt 1e geplaatst en wordt zo beste jeudreu.
Bij de teefjes behalen Maud en Marronne van 't Drongengoedbos beiden een "uitmuntend" in de jeugdklas. Maud wordt 1e geplaatst en wordt zo beste jeugdteefje. Marronne wordt 3e geplaatst.
Maud moet het dan opnemen tegen haar broer Miel, Maud wordt beste jeugdhond en zo HOPPRINCES.
Maud moet het dan nog opnemen tegen alle andere aanwezige teefjes en wordt beste teef.

BRABOSHOW Antwerpen

Maud en Marronne van 't Drongengoedbos behalen beiden een "uitmuntend" in de jeugdklas. Maud wordt 1e geplaatst en wordt zo beste jeugdteefje. Marronne wordt 2e geplaatst.

INTERNATIONAL DOG SHOW Luxembourg

Maud en Marronne van 't Drongengoedbos behalen beiden een "uitmuntend" in de jeugdklas. Maud wordt 2e en Marronne wordt 3e geplaatst.

FLANDERS DOG SHOW Gent Belgium

Mozart, Miel, Marronne en Maud van 't Drongengoedbos behalen een "veelbelovend" in de puppyklas. Maud van 't Drongengoedbos wordt beste puppy.

EURODOGSHOW Kortrijk Belgium

Op zaterdag behalen Mozart en Miel Van 't Drongengoedbos een "veelbelovend" in de babyklas. Onze Maud van 't Drongengoedbos behaalt een "belovend". Mozart wordt beste baby.
Op zondag behaalt onze Marronne van 't Drongengoedbos een "veel belovend" en wordt beste baby. En onze dochter Elise wint de International Eurodog Show Senior Handling.

Contact

Contacteer ons voor meer informatie:

Kouterstraat 55 • B-9700 Oudenaarde

T 00 32 (0)55 30 48 04 • F 00 32 (0)55 30 41 05

Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.